Receptson bloggen

En blogg med görgoa recept

Mat levererat hem till dörren

april2

matkasse grönsakerNågot som börjat bli populärt på allvar är att beställa matkassar direkt hem till dörren. Linas matkasse är väl den som de flesta tänker på när man talar om matkassar, förmodligen för att de investerat mest pengar i reklam. Jag skulle tro att det är främst i tätorter som detta är vanligt förekommande eftersom de flesta av matkassarna enbart kör inom vissa områden. För vår del så tycker vi det är väldigt praktiskt dels för att man slipper gå och handla. Detta spar en hel del tid som man kan använda till andra saker. Den andra delen som vi tycker om är att man kan välja att få en viss typ av matkasse. Vi har börjat äta mycket mer ekologiskt och då är det så smidigt att kunna beställa matkassar med just denna inriktning. Man kan till och med välja matkassar med färdiga menyförslag så man inte ens behöver tänka på vad man ska laga för mat. I dessa matkassar brukar det inte vara så mycket konstigheter, men är man jättekräsen så vill man nog ändå välja sina matvaror själv. Vi ska ta en vecka snart när vi bara ska äta vegetariskt. Då kanske det är dags att pröva någon av de olika veggokassarna som finns. Det har kommit så många olika kategorier att man inte har någon aning om vad de innehåller. Schlagerkassen läste jag någonstans – Vad kan den tänkas innehålla t.ex?

Jämföra matkassar

Vi har testat lite olika leverantörer av matkassar och har använt sidan hittamatkassen.se för att jämföra dessa leverantörer. Här kan man välja att leta leverantörer inom vissa städer eller inom vissa kategorier. Man kan också få tips på goda recept som man kan laga. Kolla gärna in denna sidan och se om ni hittar någon leverantör i närheten av din stad.

Vad tycker ni om att beställa matkassar direkt hem till dörren? Tycker ni det fungerar bra eller föredrar ni att handla direkt i affären?

by posted under Mat, Tips | Kommentarer inaktiverade för Mat levererat hem till dörren